Om ABC Org

Verdiskapning gjennom begeistring.

ABC Organisasjonsutvikling eies og drives av Ingar Bakken. Jeg er en tidligere salgsleder fra IKT-bransjen. Nå jobber og brenner jeg for å hjelpe andre til å lykkes. Jeg lokker frem engasjement, utvikling og overskudd. Dette tilrettelegger for suksess og trivsel for personer, virksomheter og samfunnet. Dette kaller jeg Verdiskapning Gjennom Begeistring. Den sterkeste drivkraften min er å skape suksess gjennom nettopp å lokke frem begeistring og tilrettelegge for verdiskapning. Begeistrede nøkkelspillere skaper begeistrede kunder og det er jo disse de fleste av oss lever av.

De jeg samarbeider med har komplementær kompetanse til hva jeg selv har. Gjennom tett samarbeid med hverandre og våre kunder skaper vi de resultatene kundene ønsker.

Våre kunder er i utsatte bransjer preget av store forpliktelser og forventninger.  Optimal utvikling, forvaltning og omsetning av nøkkelspillernes egenskaper og ferdigheter er nødvendig for å lykkes. Kundene har valgt å benytte våre tjenester som bidrag til sin verdiskapning.

Verdiskapning gjennom begeistring er vårt viktigste bidrag overfor personer, virksomheter og samfunnet. Både lønnsomhet for virksomheter og livskvalitet for mennesker er et direkte resultat av den enkeltes begeistring. For samfunnet er dette en særdeles attraktiv verdiskapning.

Vi er idealistisk motivert og kommersielt fokusert.

Visjon:
Vi tilrettelegger for verdiskapning gjennom begeistring for personer, virksomheter og samfunnet.

Verdigrunnlag:      Verdiskapning gjennom begeistring!

Vårt verdigrunnlag er å gi næring til personlig utvikling og økt begeistring (indre entusiasme). Dette skaper både økt livskvalitet og tilrettelegger for økt verdiskapning. For virksomheter er en begeistret medarbeider en som både trives og lykkes med sine arbeidsoppgaver. Alle mennesker i vårt samfunn har muligheter til å utvikle seg ut i fra egne forutsetninger og ønsker.

Ethvert menneske har fortjent å være HELT – med:

Hensikt, Engasjement, Lidenskap og Trygghet.

Om bruk av Cookies/Informasjonskapsler på www.abcorg.no 

Ønsker du kontakt? Trykk her

Her finner du informasjon om Ingar Bakken