Hvilken utvikling ønsker du deg i sommer?

Vi mennesker trenger næring og gode impulser for å utvikle oss.  På samme måte som plantene rundt oss.

For å få en plante til å utvikle seg trengs det næring og vann. Uten næring og vann visner den hen.  Planter er forskjellige og har behov av forskjellig mengde og mønster for tilførsel av næring og vann. I tillegg har de behov av forskjellig miljø. De som har grønne fingre er flinke til å finne ut av disse forskjellene og sørger for optimale vekstvilkår for sine planter. For mange planter er nettopp sommeren en fin tid for utvikling.

Det mange av oss glemmer er at det samme gjelder for oss mennesker. Vi er alle forskjellige og har forskjellige forutsetninger for å trives, lykkes og utvikle oss i de miljøene vi tilhører. Den gode nyheten er at vi i stor grad kan bestemme selv hvilke miljø vi beveger oss i, hvilken utvikling vi ønsker og hvilken næring vi har behov av for å oppnå de målene vi selv definerer. Sommeren er en fin tid for utvikling av oss mennesker også. Vi kan selvsagt velge å utsette hele prosessen, igjen! Noen av oss har egentlig minimale behov av å fokusere på personlig utvikling. Andre har derimot store behov av å gjøre erkjennelser på egen situasjon og gjøre noe med den. Du vet selv hvilke behov du har.

Det er helt opp til deg, og dine muligheter er det bare du som kan få noe ut av.

7 trinn for personlig utvikling er et verktøy for faktisk å nå forbedringene du ønsker deg i ditt liv. Som med mye annet er det innsatsen som skaper resultater. Du kan velge å gjøre noe med din egen situasjon eller la det være. Det er helt opp til deg.

Lykke til med din personlige utvikling og ha en riktig fin sommer.

 

Sommerhilsen

Dette innlegget ble publisert i Personlig utvikling. Bokmerk permalenken.