Hvordan utvikler du din begeistring

Hvordan utvikler du din begeistring?

Uten begeistring er det aldri oppnådd stor suksess

Begeistring er den sterkeste ressursen i ethvert fellesskap

Begeistrede ledere og medarbeidere skaper begeistrede relasjoner og kunder

Begeistrede ledere og medarbeidere har høy livskvalitet og gjør godt for omgivelsene

Begeistring er smittsomt

Å finne og utvikle egen begeistring kan være en utfordring. Hva er det du egentlig begeistres av? Hva gjør deg glad? Hva er viktig for deg? Hva ønsker du å oppnå? Hva gir deg energi?

Her får du en guide som vil sette deg på sporet av å utvikle din egen begeistring og livskraft. Denne guiden vil hjelpe deg, men det er du selv som styrer din begeistringsprosess. Husk at både muligheter og begrensninger sitter i eget hode. ”Tenke det, ville det og gjøre det.”

Hva er så begeistring?

En dekkende definisjon er: ”Genuin entusiasme som driver deg mot å nå mål”.

Hvordan gjenkjenner vi så begeistrede mennesker? De har ofte en god porsjon gjennomføringskraft, har overskudd, er rause og toleranse, har evnen til å inspirere andre og gjør godt for sine omgivelser.

Se for deg at du er helt bevisst på din egen begeistring. Hvilke muligheter vil dette gi deg?  Tenk om du levde av det du elsker å gjøre mest av alt. Hva med å våkne hver morgen, sprette ut av sengen med en herlig overbevisning om at denne dagen vil preges av begeistring? Hvordan vil du ha det om du fyller livet ditt med mening, mestring og moro?

Går du og din bedrift glipp av inntjening på grunn av manglende begeistring hos ledere eller medarbeidere?

ABC Organisasjonsutvikling har program for å realisere ”Verdiskapning gjennom begeistring” både for enkeltpersoner og grupper. Vi hjelper deg gjerne. www.abcorg.no

Her finner du Guide for å utvikle begeistring

Lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Personlig utvikling. Bokmerk permalenken.