Slik utnytter du din største suksessfaktor.

Naturligvis er din suksess avhengig av dine ferdigheter og evnen til «å levere».  Sannsynligvis er din personlighet og drivkraft minst like viktig som både ferdigheter og kapasitet.  Det er ditt brennende ønske om å lykkes som driver deg mot suksess. Viljen er ofte viktigere enn evnen.

Success Soria Moria

Verdens raskeste mann Usain Bolt ble spurt om nøkkelen til hans suksess. Svaret var enkelt: «Enthusiasm, dedication and hard work». Han har nok en porsjon med talent i tillegg. Dette med «hard work» kan skremme noen. Hemmeligheten er at når du trives med det du gjør, er arbeidet mindre «hardt», faktisk lystbetont. Det du lykkes best med gjør du fordi du liker det. Både «veien» og «målet».

Usane Bolt

Har du opplevd følelsen av å overgå egne og andres forventninger til deg? Da har du i tillegg til å ha klare målsetninger også plukket frem samme ferdigheter som Bolt  nevner.  Gi deg selv ros og motta ros fra andre med stolthet. Det har du fortjent. Mennesker rundt deg vil anerkjenne din suksess og bygge tillit til deg. Både du selv, dine kunder, dine kolleger, dine venner og din familie har fortjent å oppleve din suksess. 

Your desire for success

Her er et lite tips: 

Er frykten for å mislykkes større enn lysten til å lykkes?  Skap deg et bilde av din suksess. La bildet vokse, utvikle seg positivt med dine favorittfarger, kanskje lyder og lukter. Hvilke følelser skapes i deg? Se det for deg og se til at det skjer. Tillat at det skjer. 

Start gjerne dagen med å ta frem ditt bilde av suksess og si til deg selv:
«Jeg er fantastisk og i dag vil jeg forandre verden (lite grann)» 

Lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Personlig utvikling. Bokmerk permalenken.