Enkel påminnelse om sterke ledere med klare mål!

De fleste arbeidstakere foretrekker sterke ledere med tydelig kommunikasjon og klare mål. Egentlig er du selv din viktigste leder. Du bestemmer over deg! Du er rett og slett selv ansvarlig for hvordan du har det. Du avgjør hva du oppnår og hvorfor, og hvordan du opplever de resultatene du får.

Sannsynligheten for at også du selv vil ha «en sterk leder med klare mål», er stor. Men, det er jo du selv som er din sterkeste leder. Hvilke mål har du definert for deg selv? Hvordan leder du deg selv?

Hvor er du på vei? Et bra liv er en vandring, en bevegelse. Står du stille, er det vanskelig å få et bra liv. Du må vite hvor du skal, og hvor du er nå. Da blir nået en årsak til framtiden. Med selvledelse skaper du framtiden og legger framtiden inn i nået. Slik starter du en reise mens du lever i nået.

«For å lykkes med deg selv må du ta deg selv på alvor»

Blir du forvirret eller provosert av dette? Løsningen er både enkel og tilgjengelig. Det er «bare» å finne ut hva du virkelig ønsker og hvorfor. Hva er dine klare mål og hva skal disse lede til? Hvorfor ønsker du å nå målene? Hvor sterk er du i troen og viljen? Hvordan vil du gå frem for å nå de klare målene dine? Hvilke beslutninger vil du ta? Husk at det er du som er din sterkeste leder og du som har ansvaret både for å legge planer, gjennomføringen og resultatene.

Her har du noen enkle tips: 7 trinn for selvledelse

«Ja, tænke det – ønske det – ville det med – men gjøre det? Nej, det skjønner jeg ikke!»
Henrik Ibsen

Du er din sterkeste leder!

Du er selv ansvarlig for å definere og realisere dine klare mål!

Lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Personlig utvikling. Bokmerk permalenken.